Відома українська актриса та телеведуча Руслана Писанка разом з чоловіком розповіли про своє знайомство та прокоментували відсутність нащадків.
Про це вони розповіли у програмі ЖВЛ.
Руслана Писанка розповіла, що зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим познайомилися у 2009 році в Інтернеті. Тоді знаменитість опинилася без роботи й ледь зводила кінці з кінцями і доволі багато часу проводила у соцмережах, спілкуючись з різними чоловіками. Проте залицяльники не надто вражали її, тому вона навіть думала видалити свою сторінку. Проте одного разу їй написав Ігор.
Пара переписувалася два тижні, а згодом домовилася зустрітися. Був вже назначений час та дата, але Руслана забула про побачення.

Руслана Писанка з  Ігорем Ісаковим, скріншот із відео
Руслана Писанка з Ігорем Ісаковим, скріншот із відео

"Вам скажу чесно. Я забула, що в мене побачення… Ну, так. Було. Ну, я трошки забулася, а потім думаю, ну, треба ж там щось голову помити ой-ой" – зізналася знаменитість, чим неабияк здивувала чоловіка, який про це не знав.

Та Ігор Руслану дочекався і вони пішли до Софії Київської, де власне зірка і вирішила розпочати з ним стосунки і вже за рік та 4 місяці пара відгуляла весілля.

Відтоді вони підтримують одне одного у всьому. Навіть, коли запитують про спільних дітей, яких у подружжя немає.

“Ми вирішили, що не будемо перейматися цим питанням. Тому що трошки запізно вже було починати. Тим більше, що в Ігоря є син. Він, до речі, деякий час жив з нами. Зараз він мешкає у Черкасах. Знаєте, оце з дітьми, мені здається, або складається, або не складається.”, – розповіла зірка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пара зізнається, що зараз у їх житті багато прекрасного. І хоча вони не мають спільного спадкоємця, то допомагають іншим. І дорослим, і дітям, й це вважають своєю важливою місією.

Нагадаємо, ми розповідали про участь Руслани Писанки у проекті "Зважені та щасливі"

Як повідомляв портал Знай.ua, на Руслану Писанку напала група ромів

Також Знай.ua писав, Писанка розповіла про улюблені вправи