Моторошна трагедія сталася на Хмельниччині: тут впала повітряна куля, на якій знаходилося шестеро людей. Один з них загинув, інших з травмами різного ступеня тяжкості доставили в лікарню.

Трагедія трапилася в суботу, 22 травня, на фестивалі повітряних куль біля села Кульчіївці Кам'янець-Подільського району, повідомили в прес-службі управління поліції Хмельницької області.

На борту знаходилися пілот і п'ятеро пасажирів – двоє чоловіків з Хмельницького, подружня пара з Прилук і житель Кам'янець-Подільського району. В результаті катастрофи загинув 53-річний житель Прилук. Решта пасажирів і 28-річний пілот з Києва отримали травми різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тим часом із сусідньої Білорусі прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в Брестській області, в місті Барановичі сталася авіакатастрофа. Повідомляється, що зазнав аварії військовий літак. Журналісти повідомляють, що літак розбився в районі вулиці Фестивальної. За попередньою інформацією, пілот встиг катапультуватися, але він у важкому стані. Інші джерела повідомляють, що пілот загинув.

Раніше повідомляли, потужний шторм руйнує міста, затоплені будинки і ридаючі діти: так виглядає пекло.

Як повідомляв Знай.uа, серйозна ДТП паралізувала рух у Києві: проспект кишить автомобілями.

Знай.uа писав, у Росії впав Саморобний літак, політ закінчився летально: на борту було два пенсіонери.