Популярний український телеведучий Олександр Педан активно ділиться цікавими публікаціями з шанувальниками в соцмережі Instagram. Цього разу він вирішив показати, як провів час на кулінарному шоу "МайстерШеф".

Олександр Педан опублікував кумедне відео з ведучим шоу "МайстерШеф" Ектором Хіменосом-Браво і розповів, як провів час на проекті.

На опублікованому відео можна побачити Ектора Хіменоса-Браво і Олександра Педана, які по черзі прибирають руки з плити. При цьому телеведучий вказав суть цього челенджа: "Майстершеф той, хто останнім убероет руки з плити".

У підсумку вони обидва прибирають руки з плити і копіюють фірмовий жест популярного співака Мацкла Джексона. При цьому на тлі грає його пісня під назвою "Billie Jean".

У підписі до публікації Олександр Педан розповів, що відмінно провів час на "МайстерШеф" і всупереч його очікуванням Екток Хіменос-Браво виявився не таким суворим як здається на перший погляд.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Давно мріяв потрапити на "МайстерШеф". Люблю приготувати щось смачненьке для сім'ї (та й з вами рецептами ділюся в рубриці #педанкулінар ). Формат шоу такий близький, адже їжа - те, що люблять всі. Забігаючи наперед скажу, що не все виходило так, як хотілося б, але місцями дивував сам себе. Все це побачите в ефірі каналу СТБ. Дуже приємно здивував Ектор. У шоу він здається суворим суддею, якого завжди всі боялися, але ми порозумілися відразу, як бачите." - написав Олександр Педан.

Публікація Олександра Педана: Instagram
Публікація Олександра Педана: Instagram
Публікація Олександра Педана: Instagram

Нагадаємо, що Оля Цибульська згадала про Могилевську і змінилася в особі: "Плакала. Ображалася"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль з Даном Баланом задумалися про найголовніше: "Потрібна донечка"

Також, "Знай.uа" писав, що заміжня Оля Фреймут зізналася в коханні чоловікові: "Навіть не міг сподіватися"