Відома українська блогерка, ведуча YouTube-проекту "ходять чутки" Раміна Есхакзай активно спілкується зі своєю аудиторією і ділиться в соціальних мережах подробицями з професійного та особистого життя. Нещодавно її активність оцінили по достоїнству і вручили нагороду "Блогер року" від глянцевого журналу Viva.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram дівчина виклала декілька фото, які, очевидно, зроблені під час зйомок нового випуску "Ходять чутки". В якості гостя Раміна запросила відомого судмедексперта Бориса Яворського. Що ж, це вийшов цікавий випуск.

Водночас блогерка поділилася з аудиторією приємною новиною: її YouTube-канал зібрав неймовірну кількість переглядів.

"Перші 3 мільйони переглядів на моєму каналі🎉 #ходятслухи. Випуск, завдяки якому виникла ідея рубрики "професії". Є ті, хто ще не дивився цей випуск?) Як виявилося, Борис є в Інстаграм, підписуйтесь @boris_yavorsky", - написала Раміна.

Раніше повідомляли, "навіщо роздягатися": колишня Козловського Раміна вийшла на вулицю без білизни.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , колишня Козловського Раміна розповіла про наболіле: "досі пишуть, що циганка".

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна поскаржилася на цькування: "покликати дівчину...".