На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лілії Ребрик з’явилося нова публікація.

На цей раз вона показала, як відпочиває із сім’єю біля моря. Лілія та її чоловік сидять поруч із донечками, яких батьки жартома закопали у гарячий пісок по самі шиї. Дівчаткам така розвага, вочевидь, припала до смаку – вони щасливо посміхаються, прикривши голови панамками.

«Секрет ідеального відпочинку з дітьми! Дякуємо! Було круто», - написала вона на своїй сторінці.

«Здравствуйте! Привіт Вам з Одеси, я завжди вами милуюся, від вас завжди пре таким позитивом, вибачте за пре, але по-іншому не скажеш, завжди випромінюєте таку божевільну позитивну енергетику, я бажаю вам завжди так сяяти», - пишуть у коментарях фанати.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«І ми так завжди робимо», - додають підписники телеведучої.

Нагадаємо, телеведуча Ребрик з чоловіком перевершили Настю Каменських: "Попа, як у Лілі". Лілія Ребрик показала розваги зі своїм чоловіком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заміжня Ребрик забула про все в обіймах Анатоліча: "Нам приємно". "Весна. Ранок. Настрій"

Також "Знай.ua" писав щаслива Лілія Ребрик встигла розговітися з коханим чоловіком - "Божа благодать!".Зіркова родина показала, як святкує Великдень