Прикарпатка отримала престижну премію на кінофестивалі в Італії. Про це повідомив Михайло Радевич на сторінці "Снятычане" у соцмережі Facebook.

11 травня 2021 року в Римі пройшла церемонія 66-ї кінопремії David di Donatello на якій почесну премію отримала уродженка Снятина Іванна Легкар.

Дівчину нагородили премією за важливий внесок у безпечне відновлення діяльності кіно - та аудіовізуальних постановок, в Римі та Італії під час кризи COVID-19.

Трансляція заходу проводилася в прямому ефірі на телеканалі Rai1.

Іванна Легкар, фото: Facebook Снятичани
Іванна Легкар, фото: Facebook Снятичани
Іванна Легкар, фото: Facebook Снятычане

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Іванна Легкар навчалася в Снятинській середній школі №2. У 2013 році в Італії закінчила факультет фармації з відзнакою, а в 2014 отримала ступінь магістра другого рівня з економіки та менеджменту у венеціанському університеті Cá Foscari.

Після навчання дівчина працювала в аптеці місцевої мережі Mirano, потім в системі планування та управління медичними компаніями в різних містах Італії.

По приїзду в Рим Іванна отримала посаду директора фармацевтичної компанії Gemelli, яку займає досі.

Публікація Михайла Радевича: Facebook Снятичани
Публікація Михайла Радевича: Facebook Снятичани
Публікація Михайла Радевича: Facebook Снятычане

Нагадаємо, що під Києвом качка встановила рекорд України: 125 років не може потрапити в суп

Як повідомляв портал "Знай.uа", восьмирічний львів'янин загасив пожежу і став героєм: могли загинути

Також, "Знай.uа" писав, що українські силачі завоювали дві медалі, сержант "поклав на лопатки" за лічені хвилини: кадри переможного бою