Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук придбав два мотоцикли. Про це повідомили на порталі Національного агендтства запобігання корупції (НАПК).

Андрій Бойчук подав повідомлення про зміну в декларації про доходи і вказав, що в період з березня по квітень 2021 року придбав два спортивних мотоцикли.

12 березня Андрій Бойчук задекларував покупку мотоцикла YAMAHA YZF-R1M 2021 року випуску, який має вартість у 882 тисячі гривень. Перед покупкою чиновник вніс завдаток у розмірі 239 тисяч гривень.

24 квітня Андрій Бойчук задекларував покупку ще одного мотоцикла YAMAHA XTZ 700 2021 року випуску, за який заплатив 475 тисяч гривень.

Обидва мотоцикли Андрій Бойчук придбав у компанії "Вілі Моторс Імпортс".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що Андрій Бойчук призначений на посаду голови Івано-Франківської ОДА 26 грудня 2020 року.

Після призначення чиновник вказав сім основних напрямків, якими планує займатися на посаді: "Велике будівництво", налагодження дорожньої мережі; боротьба з пандемією коронавірусу; передача об'єктів між громадами і районами; відновлення після червневих паводків; інвестиції; боротьба з відтоком робочої сили за кордон.

Андрій Бойчук, фото: Facebook
Андрій Бойчук, фото: Facebook
Андрій Бойчук, фото: Facebook

Нагадаємо, що Кличко назвав справжню вартість проїзду в київському транспорті

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Херсона ігор Колихаєв сам себе привітав з ювілеєм: "Завжди так роблю"

Також, "Знай.uа" писав, що львів'янам показали, як заступники Садового заробляють по 20 мінімалок