У Галицькій лікарні кабінет лікаря заполонили кажани.

Про це на своїй сторінці у Facebook передавати працівники "Галицького національного парку"

"11 травня до Галицького НПП надійшло звернення від працівників Галицької лікарні про те, що в кабінеті лікаря в щілини під підвіконням є колонія кажанів. З настанням сутінків колонію обстежили. Тварин зважили, зняли проміри і визначили вид і стать. Це виявилася зимова колонія вечорниці рудої чисельністю 55 особин", - пишуть співробітники.

Після необхідних процедур тварин випустили на пошуки їжі і нового притулку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ми раніше розповідали про те, що кажани, які прокинулися взимку, мали всі шанси загинути від холоду, якби не родина Наталіїї Журавель, що мешкає у Тернополі. "Чоловік вийшов на сходову клітку, приходить до хати і каже: "Ой, там кажан літає". Ми всі вибігли, а він тут літав-літав і, напевно, перелякався бідний нас, і зачепився за дріт від лампочки", - розповіла Наталя історія одного врятованого життя.

Нагадаємо, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз"

Як повідомляв " Знай.ua", суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"

Знай.ua писав, зоозахисники б'ють на сполох: у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку