За популярною українською співачкою та телеведучою Олею Цибульською в Instagram слідкує майже 800 тисяч підписників. Тому зірка з задоволенням ділиться з ними новими світлинами чи моментами з життя.
Цього разу у своєму Instagram Оля Цибульска зізналася, що її син Нестор закохався. При цьому виявилося, що ця дівчинка схожа на неї.

Оля Цибульська з сином, instagram cybulskaya
Оля Цибульська з сином, instagram cybulskaya

"Весь день бубніла на погоду, дедлайни, сусіда, який паркується як олень. А потім дізналась, що на майданчику є дівчинка, від якої у сина тьохкає любоУ. Солодка, щира, чиста і дитяча. Нестор видав: “Мама, вона чорнява, весела і добра ЯК ТИ!» Тут в очах у мами потемніло. Якщо дійсно дама серця сина схожа на МАТЬ, то матері терміново потрібен психолог", - написала зірка.

При цьому Оля Цибульська відзначила, що на сьогодні не є ідеалом для наслідування, тому не знає як реагувати на таку заяву синочка.

Оля Цибульська з сином, instagram cybulskaya
Оля Цибульська з сином, instagram cybulskaya

⠀ "Сина, сьогодні мама не ідеал для наслідування. Сьогодні мама заїдає штрудель борщем і занюхує твоїми щічками. Просто мама стомилась", - підсумувала Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще