У Івано-Франківську для дівчинки з лейкемією шукаю донорів крові.
Про це повідомляє "Donor.ua".
8-річна Софія Федик захворіла на пневмонію і потрапила до Івано-Франківської обласної дитячої лікарні. Попри лікування стан дитини не покращувався, тому лікарі зробили більш детальний огляд дитини, виявилося, що діагноз – лейкемія (рак крові).

Фото: "Donor.ua".
Фото: "Donor.ua".

Дівчинку одразу перевели до онкогематології і розпочали лікування. Незабаром буде проводитись перший курс хіміотерапії. Проте спершу потрібно підняти показники крові. Тому у Франківську потрібні донори тромбоцитної маси з 3 плюс або мінус групою крові. Повідомляють, що потрібні донори – чоловіки, віком 25-45 років.

Щоб допомогти дівчинці, прийти та здати кров можна у Прикарпатському обласному центрі служби крові.

Фото: "Donor.ua".
Фото: "Donor.ua".

Також дівчинці потрібна фінансова допомога на лікування, адже молода родина не в змозі самостійно його оплатити.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Приватбанк 5457082227253882.

Одержувач Байляк Володимир Володимирович (дідусь Софійки)

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати