У Івано-Франківську правоохоронці затримали неповнолітню жебрачку з немовлям.
Про це повідомили на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська.
Так, стало відомо, що у вівторок, 4 травня, у Франківську патрульні Муніципальної інспекції виявили особу з сусідньої області, яка жебракувала поруч Катедрального собору з річною дитиною на руках. Муніципали затримали неповнолітню з дитиною та викликали правоохоронців.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Зауважимо, що дівчинці всього 16 років. Працівники відділу Ювенальної превенції склали відповідні адміністративні матеріали на неповнолітню жебрачку.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

"Найбільш шокує те, що самій мамі 16 років. Жебрачку з дитиною доставлено до міського відділу поліції, де на неї працівники відділу Ювенальної превенції склали відповідні адміністративні матеріали", – йдеться у повідомленні.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.