Популярна українська артистка Ірина Федишин останнім часом активно взялася за розвиток своєї кар'єри. Тому артистка часто тішить своїх прихильників своєю творчістю. Так, нещодавно Федишин презентувала новий кліп на пісню "Обійми".
А у своєму Instagram зірка поділилася коротеньким відео на якому підспівує своїй новій пісні, яка йде по радіо. При цьому зірка їде в автівці на пасажирському сидінні.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Бажаю вам класно продовження тижня 🌷 "Обійми" (прем’єра відео кліпу у шапці профілю)", - написала Ірина Федишин на своїй сторінці в Instagram.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Варто зазначити, що зйомки кліпу на пісню "Обійми" відбувалися у Львові восени. Тому у відеороботі можна побачити дуже красиві старовинні вулички міста.
У романтичному відео Ірина Федишин прогулюється містом, демонструючи почуття до головного героя. Слова та музика до пісні "Обійми" належать авторству Ірини Федишин.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.