Напередодні Великодня популярні українські артисти на чолі з Олександром Пономарьовим презентували піснеспів "Христос Воскрес". Цей піснеспів лунав 12 мовами голосами найвідоміших українських співаків.

За кілька днів цей великодній кліп набрав на YouTube півтора мільйона переглядів та зайняв першу сходинку трендів цієї соціальної мережі. За словами Народного артиста України Віктора Павліка не тільки в Україні насолоджувалися великоднім піснеспівом.

Скріншот з кліпу
Скріншот з кліпу

"Цікаво, що не оминув інтерес і російського глядача до української музики. В той же день наш "Христос Воскрес" потрапив зразу на 37 сходинку російських трендів YouTube", - написав Віктор Павлік на своїй сторінці у фейсбук.


Спеціально до свята Великодня українські зірки заспівали "Христос Воскрес" 12 мовами. Лунала навіть та мова, якою говорив Ісус - арамейська.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Христос воскрес" заспівали 12 українських солістів: Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Тоня Матвієнко, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Наталя Холоденко, Злата Огнєвіч, DZIDZIO. До них приєдналися оперний співак Хе Му та настоятель монастиря в Грузії схиархимандрит отець Серафим.