Відома українська співачка Антоніна Матвієнко, яка живе в шлюбі із співаком Арсеном Мірзояном, показала на камеру, чим полюбляє ласувати у ці весняні дні.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Судячи з допису, як тільки в Україні потепліло і відступили арктичні холоди, співачка поспішила поласувати фруктовим льодом на паличці.

Звісно, надворі ще не так спекотно, як влітку, однак побалувати себе холодним смаколиком все ж хочеться.

Не зважаючи на те, що можлива застуда може бути небезпечною для її голосу, Тоня з дозволу чоловіка все ж придбала собі морозиво, і показала його у сторіз своїм підписникам.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко на фото з Арсеном Мірзояном не приховала своїх форм: "Вам личить вагітність". Співачка разом зі своїм чоловіком відвідала в "Добропарку" зйомки відео від українських та міжнародних зірок до Великодня.

Нагадаємо, вже скоро українці святкуватимуть Великдень. До цього свята прийнято пекти паски і фарбувати яйця. Тож Ніна Матвієнко разом зі своєю донькою Тонею і зятем Арсеном Мірзояном напередодні Великодня покаже, як вони збирають святковий кошик.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як балує Тоню Матвієнко: "Кохана захотіла..."

Також портал Знай.uа писав, як Арсен Мірзоян знову став Драконом для іменинниці Тоні Матвієнко: "Ти мене любиш".