Відомий український артист Віктор Павлік має багатотисячну армію шанувальників. Своїми неповторними хітами він вже давно підкорив серця мільйонів. Адже його пісні про кохання відкликаються у серцях багатьох закоханих.
Пропонуємо перед світлим святом Великодня згадати одну з найпопулярніших пісень Віктора Павліка, але у більш ліричному виконанні.

Віктор Павлік, скріншот із відео
Віктор Павлік, скріншот із відео

"Ти подобаєшся мені" Ad Libitum version, слова і музика by Сергій Лазо, аранжування Ігор Закус, запис вокалу, зведення і мастерінг Анатолій Іванюк", - написав Віктор Павлік на своїй сторінці у фейсбук.

Користувачам мережі припало до душі ліричне виконання безсмертного хіта Віктора Павліка і вони прийнялися залишати компліменти для кумира.

"Вітю, це моя улюблена твоя пісня. Стоїть на рингтоні", "Аранжування! Браво!", "Просто космічна пісня!!!!", "Ця пісня the best!!!!!", "Супер версія!!!", "Круто", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відео можна переглянути тут.

Нагадаємо, що розпатлана Каменських показала, з ким розважається в ліжку без Потапа: "Цілую"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк "відростила" гігантські груди, і це не силікон: шукає полковника

Також, "Знай.uа" писав, що Лорак показала пружні сідниці в купальнику на радість Лазарєву: "Так люблю"