Нещодавно українців шокували новиною про розлучення популярного українського артиста Дзідзьо та співачки Slavia. Та попри це молода артистка продовжує розвивати свою кар'єру.
Окрім цього зірка досить активна у своєму Instagram, тут вона ділиться з підписниками новими світлинами та подробицями з життя. Цього разу у розділі stories Slavia опублікувала кадри зі студії звукозапису.

Скріншот stories
Скріншот stories

На кадрах можна побачити, як Slavia танцює під свою пісню "Я тобі не мамка" а поруч сидить чоловік, якого співачка у своїй stories назвала Ігорем. Імовірно, цей чоловік є близьким другом артистки й таким чином вона вирішила привітати його з Днем народження.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Ігорчик вітаю. Все решта - особисто", - написала Slavia у своєму stories.

Скріншот stories
Скріншот stories

До слова, Slavia поділилася з фанатами новим розкішним фото, а також привітала українців з Чистим четвергом. Зірка побажала своїм фанатам завжди бути чистими серцем і думками.

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська відкрила українцям секрет щастя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", одружений Дзідзьо впав у дитинство і показав улюблену іграшку хлопчиків.

Також "Знай.uа" писав, що дружина Дзідзьо Slavia закликала українок вимкнути телевізор