У мережі шириться фотографія, як на Львівщині у небі віряни побачили "божий знак".
Це фото оприлюднила місцева жителька Оксана Крипніцка.
Фото на якому віряни побачили "божий знак" зробили у понеділок, 26 квітня у місті Золочів Львівської області. На світлині видно природне явище – хмара, з якої простежується фігура чоловіка зі схиленою головою, над яким стоїть жінка.

Фото: Оксана Крипніцка
Фото: Оксана Крипніцка

“Тільки , що я це побачила та сфотографувала!!! вул. Шевченка … ви те саме бачите, що і я, мене переповнюють емоції”, – зазначила жінка.

У мережі розгорнулася бурхлива дискусія. Одні припускають, що у зображенні можна побачити Ісуса Христа і Діву Марію та висловлюють своє захоплення.

“Це велике чудо побачити Марію. Збільшивши фото можна побачити образ Марії, аж мурашки по тілу пішли. Це добрий знак. Допоможи нам, Маріє, і прости всі гріхи”
“Бачу Ісуса, він сидить і читає. Дякую тобі Спасителю, прости нас грішних”.
Варто зазначити, що інші користувачі мережі поставилися доволі скептично до природного явища, зазначивши що це лише хмари й кожен бачить те, що хоче.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, Великдень-2021: кращі способи фарбування яєць, можна похвалитися сусідам

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", Вербна неділя 2021: Потужна молитва за здоров'я і достаток - читай з вірою

"Знай.ua" писав, чому саме паски, яйця і кролик? Головні великодні традиції, які засновані не на Біблії