За життям популярної української телеведучої та акторки Лілії Ребрик слідкує понад 700 тисяч людей. Нещодавно Лілія вийшла із самоізоляції: майже три тижні довелося просидіти вдома після того, як тест на коронавірус виявився позитивним! Для ведучої, яка не звикла сидіти без діла, це було справжнім випробуванням.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча розповіла про "таємне хобі" - Лілія любить смачну їжу, і не відмовляється ані від солодкого, ані від кислого. Проте чутливість зубів інколи заважає насолоджуватися смаками.

"Гаряча, холодна, кисла, солодка, тверда (така, щоб аж хрумтіла на зубах 😌), гостра, солона... червона, зелена, жовта! Люблю поїсти (не переїсти 🤣): щоб корисно, смачно і обов’язково у задоволення! Люблю відчувати смак їжі!Їм невеликими порціями, ретельно пережовую (прям, як доктор прописав 😂) і насолоджуюся кожною ноткою смаку! А тому страшенно дратуюся, коли щось псує цю насолоду 🤯Наприклад, надмірна чутливість зубів! Страшенний дискомфорт і біль, куди вже з такими «симптомами» насолоджуватися їжею! А я вважаю,життя потрібно відчувати на смак і без оцієї «чутливості зубів»!", - написала Лілія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

На цей раз актриса поділилася враженнями від серіалу "З ким поведешся", в якому їй дісталася досить складна роль.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала фотографію з бинтами на голові і подряпинами на щоках. У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся".

Також Знай.ua писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.