Ціле місто у штаті Британська Колумбія на кілька годин залишилося без інтернету, і канадський провайдер звинуватив у цьому... бобрів.

Майже 900 користувачів, що мешкають у містечку Тамблер-Рідж, залишился без доступу до всесвітньої мережі в суботу, 24 квітня. Важливий оптоволоконний кабель бобри перекусили одразу в кількох місцях, пише ВВС.

Проблема з інтернетом також торкнулася 60 клієнтів кабельного телебачення й спричинило несправності в роботі місцевого стільникового зв'язку.

Працівниця компанії провайдера Ліз Сові назвала це "дуже незвичайним і унікальним для Канади поворотом подій". Жінка зазначила, що кабель був прокладений під землею на глибині близько метра та мав спеціальний захист товщиною 12 см, який вони також прогризли. Провайдер відновив інтернет-зв'язок ввечері у неділю, 25 квітня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У компанії вважають, що бобри шукали матеріали для побудови свого "будинку". Наприклад, вони використовували стрічку для маркування волокон як частину своєї греблі.

Нагадаємо, раніше У Києві пожежники винесли з палаючої квартири малюка без свідомості - " важливе кожне життя!"

Як повідомляє портал Знай.ua Єнот-екстремал поставив на вуха київських рятувальників: повис на дереві, як яблуко

Також Знай.ua писав, що шкуродер викинув крихітку з третього поверху за "непокору" - всього три місяці, як народився