Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно презентувала новий кліп "Обійми", любить радувати шанувальників подробицями творчого та особистого життя, якими часто ділиться на своїй сторінці у Іnstagram.

Нещодавно зірка вирішила показати, як їй вдається тримати себе у формі - без тренажерного залу і тренувань не обійшлося.

"Скоро літо ))) Вдома чомусь не стає часу на спорт 🙈 , завжди знаходяться важливіші справи 🤪 А от в залі мотивація зростає ))) А як ви полюбляєте займатися : вдома чи у тренажерному залі?", - запитала співачка у коментарі до відео.

Ірина Федишин, скріншот відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я тренуюся вдома", "У тренажерному залі", "Вам дуже добре все вдається💪 Ви молодець !!!", "Яка красуня!", - пишуть захоплені шанувальники у коментарях до відео.

Варто додати, що співачка народила двох синів чоловікові-продюсеру, однак при цьому зберегла ідеальну та підтягнуту фігуру, якій позаздрить будь-яка молода дівчина.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.