На Франківщині зловили чоловіка, який підпалив дім односельчанина через сварку. Це вже друга його спроба: минулого року прикарпатець вже намагався влаштувати пожежу, та йому завадив господар дому.

Як розповіли у пресслужбі обласної поліції, вогоньпошкодив покрівлю. На щастя, в цей момент в будинку нікого не було, тож з людей ніхто не постраждав. Підозрюваний перебуває у СІЗО, проти нього порушили кримінальну справу.

25 квітня у місті Галич до поліції звернувся мешканець села Залуква (Галицька територіальна громада) і повідомив про пожежу. Рятувальники разом із небайдужими свідками погасили вогонь. Пізніше правоохоронці встановили, що загоряння сталося через те, що хтось кинув у будинок пляшку з легкозаймистою рідиною.

Поліцейські поспілкувались зі свідками та очевидцями та протягом години встановили особу палія. Ним виявився 63-річний сусід потерпілого. Тепер чоловікові "світить" від 3 до 10 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні почали чергувати медики на вертольотах.

Також портал Знай.uа писав, що захисники помітили на Донбасі нові об'єкти бойовиків.