Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має досить широку армію прихильників. Тисячі фанатів з задоволенням стежать за її життям. Через це у соціальних мережах з'являються фан-сторінки присвячені життю Ольги Фреймут.
На одній з таких під назвою freimuteam опублікували архівне фото телеведучою з її чоловіком та привітали їх з річницею весілля. На фото подружжя ніжно притислося один до одного, закривши очі та ледь посміхаючись.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam

" Сьогодні у Ольги та Володимира річниця весілля! Вітаємо 🤍", - сказано у підписі до фото.

Варто зазначити, що раніше Ольга Фреймут вже розповіла про весілля з Володимиром Локотко. Їхнє весілля було дуже скромним і зовсім без святкувань. На той момент Фреймут вже була вагітною. Тому пара розписалася о 10 ранку, після чого чоловік поїхав на роботу, а Фреймут - до дітей.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam

Варто зазначити, що Володимир і Ольга разом виховують трьох дітей: Євдокію, Валерія, а також 15-річну Злату Мітчелл, доньку Фреймут від першого шлюбу.

Нагадаємо, головний ревізор країни Ольга Фреймут змінила професію.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.