Серед військовослужбовців є приказка: бійся старшої людини в професії, де помирають молодими. Вона означає, що людина має стільки знань та вмінь, що змогла у небезпечній професії дожити до сивого волосся.

Один з таких військових - пан Михайло зі Львівщини. Чоловіку майже 60 років, він активний учасник двох революцій, який в 2014 році пішов у добровольчий батальйон "Донбас". Фактично з першого дня львів'янин на війні з російськими окупантами, пише АрміяІнформ.

Найстарший з воїнів з позивним "Дядя Міша" несе службу нарівні з іншими. Уміє робити неймовірні вікна й двері з дерева та має за плечима 3 парашутних стрибки.

"Я з побратимами спочатку прийшов до однієї з десантно-штурмових бригад. А там кажуть, що кожен має виконати програму стрибків. Ну, думаю, хай будуть стрибки. Бо я завжди роблю все разом із побратимами без огляду на свій вік. Перший раз, як кажуть, не відчув. Другий – сподобалось. Коли просився на третій захід мене запитали, а скільки вам років?! Відповідаю, що п’ятдесят один. А мені відмова: "вам за віком не положено". Більше двох — тільки до сорока п’яти років. То ледь їх умовив. Бо усі хлопці стрибають, а я що — на травичці маю перепочивати?!", - згадує дядя Міша.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як і будь-який галичанин, Михайло не оминає можливості переказати пасхальні привітання дружині та двом синам, а також усій громаді міста Кам’янка-Бузька, де він проживає.

"Незабаром Великдень, світле Христове Воскресіння! Тож, люди, будьте всі здорові! Святкуйте добре. Йдіть до церкви! І не забудьте у своїх молитвах згадати солдатів, які боронять ваш спокій і забезпечують вам можливість мирно жити!" – каже пан Михайло.

Раніше повідомляли, безстрашний лісник пожертвував спокійним життям заради України: "Розумію і відчуваю сенс".

Як повідомляв Знай.uа, український захисник загинув всього після одного пострілу на службі: знайшли, коли було занадто пізно.

Знай.uа писав, українська амазонка пішла на фронт, щоб захистити п'ятьох дітей і Батьківщину: "Душа боліла...".