Дружина відомого українського артиста Дзідзьо співачка Slavia все активніше розвиває свою кар'єру. Дівчина тішить своїх фанатів новими хітами та відеороботами. Окрім цього Slavia досить активна у соціальних мережах, тут вона ділиться новими світлинами та подробицями з життя.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram Slavia підняла тему українського шоубізнесу. Ця сфера в наші країні тільки почала зароджуватися як самостійний проект, і на нього дуже впливає не тільки культура і традиції, але й політична ситуація.

Співачка зазначила, що Україна - дуже різна, і кожен артист сам обирає, в якому напрямку він будуватиме кар'єру: з орієнтиром на Росію, Європу чи США.
"Особливістю українського шоу-бізнесу є наш менталітет. Таке враження, що наші артисти постійно змагаються між собою. Це якийсь спортивний підхід. Багато хто вважає, що є якесь умовне 1-е місце 🏆 в музиці, і якщо хтось займе це місце, то ти точно вже програв", - пише Slavia.

"Тому, люди не хочуть ділитися знаннями, утаюють інформацію, бережуть свої секрети для того, щоб залишитися на плаву. В Америці все працює по-іншому. Там є клановість у шоу-бізнесі. Люди об’єднуються для того, щоб колективно отримати якийсь результат. Артисти дружать, діляться контактами, зв’язками, напрацюваннями, бо добре розуміють, якщо хтось вискочив, він потягне за собою інших. У нас навпаки: хтось зайняв своє місце, і не хоче ділитися нічим, щоб, не дай Бог, нічого не втратити. Це психологія жебрака. Коли психологія "жебрака" зміниться на психологію "достатку", тоді з’явиться не суперництво, а співпраця, і український шоу-бізнес взагалі", - зазначила артистка.

Нагадаємо, що Оля Полякова з донькою похвалилися сталевими животиками і змусили пускати слюні: "Тепер на пляж"

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк вивалила свої принади на все ліжко: "Що довше?"

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу перетворилася на фатальну брюнетку і засвітила шикарне декольте: "Як у Франції"