Популярна українська співачка Ірина Федишин подякувала всім, хто був причетний до зйомок її нового кліпу. Про це зірка написала на власній сторінці у соцмережі Instagram.

«Вихід кліпу - це важлива творча подія. Кожного разу перед зйомкою ми ретельно продумаємо: що, як і з ким ми будемо знімати... На весь знімальний процес йде шалена кількість праці, розпочинаючи від підготовки, сам процес зйомки (а це майже доба в кадрі, переживання, акторська гра, не завжди комфортні умови, часом непорозуміння на знімальному майданчику), а потім монтаж, перемонтаж, покраска і вже аж тоді прем’єра!», - розповіла співачка.

«Тому я щиро вдячна усій знімальній команді за витримку, організованість та професіоналізм. Перш за все, це моя міцна стіна, Людина, яка бере на себе найбільше обов’язків з усього переліченого вище це мій продюсер. Дякую: режисеру, оператору, своєму герою у кліпі, який підтримував мене і мужньо витримав усі випробування: холод, голод і непрості задачі режисера та продюсера. Усім асистентам, хто підтримував та допомагав нам», - подякувала Ірина.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Вітаю з прем'єрою кліпу! Гарна пісня та кліп! Дуже вас любимо», «Шикарна робота!!! Дякую вам!», «Вітаю з прем'єрою кліпу! Слухати ваш чудовий голос - справжнє народження», - долучилися до привітань фанати співачки.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.