На Прикарпатті на дівчину, яка поверталася зі школи впало дерево.
Про це повідомляє "Суспільне Карпати".
Так, стало відомо, що у селі Білі Ослави Надвірнянського району на школярку, яка поверталася зі школи, впало дерево. Мати 17-річної школярки Марії Гринюк зазначила, що її доньку ушпиталили в районну лікарню. Там медики діагностували у дівчини струс мозку та синці на обличчі.

Фото/Марія Гринюк
Фото/Марія Гринюк

Місцевий лісничий Василь Крайлюк каже, що дерево росло в центрі села. За його словами, воно не належить до лісового господарства.

"То було, скажемо так, небезпечне дерево. Розумієте, воно якраз біля лінії електропередач, де висотка йде. Не могли прибрати без спеціалістів. Ми раніше зі старостою обговорили це, і він звернувся офіційно до електриків, щоб вони його прибрали", — сказав лісничий.

Фото/Марія Гринюк
Фото/Марія Гринюк

Староста села Микола Дячук підтвердив слова лісничого. При цьому він зазначив, що звертався до Надвірнянського РЕМу, адже самотужки зрізати дерево не мав права.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"У РЕМі сказали, що будуть це робити. Але потім перетелефонували і сказали, що дадуть техніку, а хтось інший має зрубати ці дерева. І був вітер сильний вчора (ред. — 22 квітня), і це дерево впало просто на дорогу, на асфальт", - розповідає Микола Дячук.

Фото/Марія Гринюк
Фото/Марія Гринюк

Речниця "Прикарпаттяобленерго" Юліана Гойло повідомила, що працівники компанії не проводять чистку дерев, а можуть лише знеструмити лінію. При цьому вона зазначила, що у письмовому вигляді звернень від керівництва Білих Ослав не було.

Раніше ми повідомляли, з дворічного хлопчика витягли дві сотні магнітів без єдиного надрізу, півроку ніхто не міг зрозуміти, що відбувається.

Як повідомляв "Знай.uа", коли захищати Україну не тільки покликання, а мрія дитинства, потужна сповідь лейтенанта з Донбасу.

Також "Знай.uа" писав, що сміливі школярі в останню хвилину врятували бездомного собаку, що несло на крижині.