Вчителька з Прикарпаття отримала перемогу у конкурсі "Вчитель року 2021".
Про це повідомляє Міністерство освіти на науки України.
Так, стало відомо, що з 1 до 22 квітня тривали відбірковий та фінальний етапи заключного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2021". У результаті цього визначили 12 переможців у кожній з номінацій.

Ольга Процак, фото Галичина
Ольга Процак, фото Галичина

Зазначимо, що у номінації "Трудове навчання" ІІ місце посіла Ольга Процак, вчителька трудового навчання Отинійського ліцею Отинійської селищної ради.

Зазначимо, що перше місце у цій номінації посів Дмитро Луп’як з гімназії №23 Вінницької міської ради. А трете місце здобув Ярослав Михайленко з Тернопільської області.

Конкурс "Вчитель року" відбувається щороку для стимулювання активної участі вчителів у становленні та розвитку національної системи освіти, популяризації кращих педагогічних здобутків і професійної майстерності.

Нагадаємо, що українець защебетав Солов'їною на Донбасі і отримав несподіваний комплімент: "скучили"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що у мережі показали туалети в середній школі в Київській області. Стеля у вбиральнях перебуває в жахливому стані при цьому тут немає перегородок.