В Івано-Франківській області рятувальники ДСНС врятували маленького пухнастика, який сидів на даху.
Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області у фейсбук.

Так, стало відомо, що у п'ятницю,23 квітня о 19.27 до Снятинських рятувальників поступило повідомлення з проханням надати допомогу тварині. Виявилося, що у місті Снятин кіт заліз на дах триповерхового будинку і не міг самостійно злізти. За словами місцевих жителів кіт перебував на даху досить тривалий час.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Місцеві жителі всілякими способами намагалися зняти чотирилапого, але безрезультатно. Тому на допомогу прийшли рятувальники ДСНС, які за допомогою висувної драбини дістали котика та передали господарям.

Цього ж дня о 20:06 снятинські рятувальники отримали повідомлення, що у недіючому колодязі, знаходяться троє цуценят.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

"Глибина колодязя 1,5 метра і цуценята самостійно не можуть вибратися.Рятувальники за допомогою драбини спустилися в колодязь і витягнули песиків на поверхню.Щасливі цуцики чимдуж розбіглися у різні сторони", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.