Кілька днів тому Руслан Марцінків відправився на схід України, де перебуває і зараз. Разом із помічниками очільник міста відправився на Донбас, аби передати гуманітарну допомогу.

Про це мер Івано-Франківська розповів на своїй сторінці в Facebook.

“Разом із заступником Петром Шкутяком, помічником першої заступниці Вікторії Сусаніної Миколою Кулачиком, керівником КП “Добродій” Михайлом Шутаком, депутатом районної ради Ігорем Лукинівом веземо гуманітарну допомогу хлопцям, що захищають нашу Україну у війні на сході”, – розповів Марцінків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Очільник Франківська також розповів, що наразі у зоні бойових дій місцеві мешканці особливо переживають через те, що росіяни стягують війська до кордонів.

"Якщо коротко про ситуацію, то мушу визнати, що у людей тут є тривога. Бо відбувається стягнення ворожих військ. Але наголошу, що й наша армія – вже сильна і потужна. Звісно, що наших Героїв треба підтримувати", – повідомив мер.

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимира Назаренка під час онлайн-конференції.

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Також Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.