З понеділка, 19 квітня, в Івано-Франківську почали закриття опалювального сезону. Теплі батареї тепер мають лише дитсадки та лікарні, якщо закладаи будуть цього потребувати.

Про це розповів глава КП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Євгеній Герасименко, передає Суспільне. За його словами, листи про продовження опалювального сезону вже надіслали обласна лікарня, а такой перинатальні центри і місті та області.

"Вони нам пишуть дату, до якої б бажали продовжити опалювальний сезон. Середня температура цілодобова +8 градусів і вище. Ми бачимо, що вже і ночі стали теплішими, і вже надворі +12 градусів. Було підписано розпорядження міським головою про зупинення опалювального сезону", — каже Євгеній Герасименко.

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимира Назаренка під час онлайн-конференції.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Також Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.