У неділю, 18 квітня, в Коломийському драматичному театрі ім. Озаркевича була незвичайна вистава. Глядачі стали свідками дуже романтичної події: актор Ілля Косар просто на сцені покликав кохану дівчину заміж.

Відео, зроблене кимось з глядачів, опублікували на сторінці Коломийського драмтеатру в Facebook.

"І відповідь була “так”. На сцені нашого театру можливе все! І навіть освідчення у коханні. Справжнє", – йдеться у публікації.

Нагадаємо, раніше Київський патрульний зробив пропозицію колезі на День закоханих: Погони, кільце і скажена романтика.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Хлопець зробив коханій пропозицію в засніжених Карпатах, романтика зашкалює - " вона сказала так!" На схилах Буковеля хлопець оригінально освідчився у коханні своїй коханій. Романтика на висоті.

Також "Знай.ua" писав, що Снайперша і кулеметник сказали один одному " так " в окопах: неймовірна історія кохання героїв зачарувала Україну.