Уродженець Львівщини Олег "живе" на Донбасівід самого початку російсько-української війни. "Та ти вже хворий тією своєю війною" − з пересердя може кинути хтось із близьких під час телефонної розмови, проте чоловік не гнівається.

Історію мужнього львів'янина розповіли на Facebook-сторінці ООС.

На війну 28-річний Олег потрапив влітку 2014: його аеромобільна бригада саме вела запеклі бої за селище Металіст та район Веселої Гори. Тоді львів'янин взагалі не розумів, що і як робити, та до сьогодні чоловік накопичив та систематизував свій досвід і має, що розповісти.

"Головний сержант взводу відповідає за несення особовим складом бойового чергування, за щоденний розподіл обов’язків між підлеглими. Якщо порахувати – та майже за все, що стосується життя та служби солдатів. Я знаю кожного свого бійця, упевнений у ньому. І головна сержантська "секретна зброя" − навіть у найсуворіших умовах залишатись вимогливим, але людяним. Мати довіру всередині колективу. Знати, що жоден із нас не схибить і не відверне від поставленої перед нами задачі. Ми робимо сувору солдатську роботу. Маємо справу з небезпечним і хитрим противником. Але нам є що захищати. Хай навіть наші рідні іноді гніваються на нас за довгі відрядження і приводи для нервування", – говорить він.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ ризикували життям під кулями бойовиків заради жителів Донбасу: "провокація не вдалася".

Як повідомляв портал Знай, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Також портал Знай писав, що Володимир Зеленський заявив про великі втрати на Донбасі: "загинули 28 воїнів".