В Івано-Франківську відкрили перший ресторан швидкого харчування всесвітньої мережі McDonald's. Про це розповіли у місцевому виданні «Типовий Франківськ».

Відкриття ресторану відбулося у п’ятницю, 17 квітня. У новому закладі передбачено 267 посадкових місць, з яких майже третина – на літньому майданчику.

За словами директора з розвитку «МакДональдз» Віталія Стефурака, ресторан створив у місті сотню нових робочих місць.

Крім того, на території закладу облаштували «Мак драйв», який зможе обслуговувати одразу два автомобілі клієнтів.

У закладі обіцяють суворо дотримуватися всіх карантинних вимог – маски та рукавички у працівників тут замінюють кожних три години. Клієнтів також розсаджують у залі із дотриманням соціальної дистанції.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях до новини думки містян з цього приводу розділилися.

«Мої співчуття», «А що, буде другий?», «Даю тому маку пів року, потім на вікнах буде писати «оренда»», - вважають одні городяни.

«Їсти чи не їсти - справа кожного особиста!!!», - наголошують інші.

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.