Маленькому Данилку немає ще й року, а за його життя вже борются десятки лікарів. Онкологія вразила око малюка.

Моторошний діагноз хлопчику поставили за кілька тижнів після народження: ретинобластома (остання стадія). Українськф фахівці запропонували радикальне лікування із видаленням яблука ока. Та батьки дізналися, що у Швейцарії є шанс зберегти не тільки життя, але й зір, пише ТСН. Фінансово батьків підтримали родичі і друзі, тож сім'я вирушила за кордон.

"Наш син має дуже хороші результати лікування, яке ні в якому разі не можна зупиняти. Це дає нам надію перемогти рак. Данило пройшов вже 3 курси хіміотерапії, а також високоефективні види лікування пухлини – лазер і кріо. Але, на жаль, фінансові можливості нашої сім'ї вже вичерпані, а клініка для продовження лікування виставила рахунок на понад 30 тисяч швейцарських франків ( мільйон гривень – ред.) до кінця 2021 року", – розповідає батько малюка.

З початку вересня родина витратила на лікування вдвічі більше, ніж планувала, і на подальше лікування грошей немає взагалі. Тож заплаканим батькам доводиться просити допомоги у небайдужих незнайомців. Адже це єдиний варіант для порятунку сина.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати