У п'ятницю, 16 квітня, стало відомо про зникнення на Прикарпатті неповнолітнього мешканця села Воскресінці Коломийського району Жупанського Назара, 2006 року народження.

Подробиці повідомляє пресслужба поліції Івано-франківської області.

"Хлопець учора, 15 квітня, близько 15 год пішов зі школи і по цей час його місце перебування невідоме. Прикмети хлопця: зріст 165 см, середньої статури, очі сіро-зелені, волосся каштанове середньої довжини", - йдеться в повідомленні.

На Прикарпатті зникла дитина, фото Національної поліції

На момент зникнення Назар був одягнений в куртку синього кольору, сірі джинси, синю шапку. При собі мав рюкзак зеленого кольору.

"Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження неповнолітнього Назара Жупанського, просимо негайно телефонувати на лінію "102" або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424", - резюмували правоохоронці.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.