У Івано-Франківську незабаром на місці "Гранд-базару" з'явиться багатоповерхівка.


Про це у спільноті "Франківські теревені" у соціальній мережі фейсбук повідомила Ірина Магрицька.
Так, стало відомо, що у Франківську незабаром "Гранд-базар" припине своє існування. Натомість тут з'явиться багатоповерхівка.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук


"Гранд-базар" доживає свого віку - за 2 тижні його не стане. Цей ринок багатьом подобається, сюди їдуть скуплятися мешканці навіть з інших районів міста. Бо тут завжди продають свіжі сільгосппродукти з прилеглих сіл. І продавці, і покупці сумують з приводу ліквідації цього ринку. А селяни кажуть, що тепер їм доведеться вирізати своїх корів...", - пише місцева жителька.

При цьому за словами франківчанки ніхто з селян не планує влаштовувати акції протесту аби зберегти ринок на цьому місці.

"Вони кажуть: "А що ми зробимо?", "Нас ніхто не організовує", "Село доживає свого віку", "Від нас нічого не залежить", "Хто нас послухає?". На мій погляд, це якась рабська позиція...", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що "мертве" київське метро вразило в перший день локдауну: дві людини на вагон

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "Настали темні часи"

Також, "Знай.uа" писав, що киянин влаштував сцену патрульним у метро: "Пустіть, мені на роботу треба!"