У вівторок, 13 квітня в районі проведення операції Об’єднаних сил, в наслідок осколкового поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни, загинув боєць Олексій Мамчій з коломийської “десятки”.

Сумну звістку повідомляє командування ОК “Захід” у Facebook.

У повідомленні уточнюють, що старший солдат Олексій Мамчій з Чернівців проходив військову службу на посаді старшого водія зенітно-ракетного відділення в 10-ій гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс». Для родини це вже друга втрата цієї війни. Брат Олексія, Станіслав Мамчій Герой російсько-української війни загинув при виконанні бойового завдання у 2016 році.

“Командування та весь особовий склад ОК “Захід” у глибокій скорботі висловлює щирі і глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. Розділяємо неймовірний біль втрати, сумуємо разом з вами. Слава та вічна пам’ять Герою. Не забудемо. Не пробачимо. Про дату та місце похорону буде повідомлено пізніше”, – сказано в публікації.

На Донбасі загинув боєць коломийської десятки, скріншот facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше ми писали про те, що мешканця Калуша Сергія Барнича, що героїчно загинув на Донбасі, нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

Нагадаємо, що у Львові раптово померла близька соратниця Порошенка і вдова Героя АТО: "Обірвався тромб"

Як повідомляв портал "Знай.uа", пішов з життя творець оскароносного фільму, який дивилися мільйони

Також, "Знай.uа" писав, що легенда 80-х потонув у річці: спробував перейти на лижах