Подружжя зі Сполучених Штатів всиновило 17-річного мешканця Прикарпаття.

Про це повідомили у Колимийській РДА, де наразі на обліку перебуває 108 дітей-сиріт та діток, чиїх батьків позбавили прав. Із них 70 вже знайшли собі нові родини та потрапили під піклування або опіку.

У будинках сімейного типу - шестеро дітей. Двоє - у містечку святого милосердя. Ще двоє в родичів. За останні роки омріяна сім'я з’явилася лише в чотирьох дітей. Минулого року всиновили двох.

Безплідна пара всиновила трійню і навіть не здогадувалась, що чекає попереду. Сімейне життя Сари та Енді було безхмарним перші кілька років, поки вони не почали зневірюватися: закохані дуже хотіли дитину, але нічого не виходило.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Парі не знадобилося багато часу, аби прийняти важливе рішення: вони всиновлять дитину, від якої відмовиться біологічна матір. Яке ж було здивування подружжя, коли після УЗД вони дізналися, що врятують від дитбудинку не одного, а відразу трьох крихіток!

Нагадаємо, у лютому 46-річний прибиральник Упендра Іхалехева (Upendra Ihalehewa) зарізав свою дружину. Після арешту він поскаржився, що неодноразово бачив привида з її обличчям.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.

Також портал Знай.uа писав, що радіостанція МДЖБ, вона ж УВБ-76 – одне з найзагадковіших місць на планеті. Це дивний передавач, який інакше називається "Дзижчалка". Вона передає дивні радіосигнали, над якими ламають голову радіоаматори з усього світу.