Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має безліч шанувальників, коториесоздают її фан-сторінки в соцмережах, де збирають цікаві висловлювання і знімки зірки. На цей раз, на сторінці "freimuteam"у соцмережі Instagram поділилися розповіддю знаменитості про своє дитинство.

На сторінці "freimuteam" опублікували нове фото зірки і поділилися її розповіддю про дитинство.

На опублікованому знімку можна побачити Ольгу Фреймут, яка сидить за столиком у закладі. Телеведуча одягнена в білу сукню з довгими рукавами і тримає в руках газету "The Sunday Times", в якій можна помітити заголовок:" Putin goes to brink of war " (Путін йде на війну).

У підписі до публікації Ольга Фреймут розповіла, що її мама завжди підтримувала в будинку чистоту і порядок і ця якість перейшла і до неї.

"Ненависть до бруду, безладу - це у мене теж від мами. Ми з братом щоранку прокидалися від того, що мама мила підлогу. Мої кузени боялися приходити до мене в гості, тому що мама в першу чергу ставила їх у ванну і мила. Говорили: "Ой, ні, тітка Алла знову купатиме! "Нас, п'яти-шестирічок, вона постійно купала у ванній була купа шампунів, різного мила ... Мама все і всіх повинна була відмити, тільки тоді можна було розслабитися. Я ось зараз зрозуміла, що ніколи не бачила, як вона спить. Я засинала, вона була ще на ногах, я прокидалася - вона вже робить щось по дому. У мене, як і у мами, все повинно бути ідеально. Валерій щовечора купається. Я переодягають його до чаю, до ланчу, він ніколи в піжамі не вийде на вулицю, хоча ми живемо за містом. Він ніколи не виглядає розхлябано, це дуже важливо і має прищеплюватися з дитинства. У квартирі все повинно бути дуже чисто. У мене Біла посуд, Біла постіль, тому що на ній відразу видно бруд. Я не буду спати на брудному ліжку-краще постою" - написали в публікації freimuteam.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

Нагадаємо, що дружина Влада Ями ледве влізла у вузькі джинси, сміється вся сім'я: "У нас істерика"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Полякова показала Дзідзьо пельмень на "масці": "Ось він, справжній"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк ледь обтягнула груди шовковою тканиною: немов Екзотичний метелик