Відома українська телеведуча Марічка Падалко та її чоловік, колишній народний депутат України Єгор Соболєв, разом вже багато років. Подружжя виховує трьох спільних дітей і виглядає неймовірно щасливим. Однак так було не завжди - їх коханню довелося пройти через безліч випробувань.
Подробиці повідомляє ТСН.
Пара познайомилася влітку 2004-го року, на той час обоє були одружені. Про стосунки навіть не думали, але "Помаранчева революція" змінила все. Саме тоді вони почали бачитися частіше, проте дати волю почуттям так і не наважувалися. Їх поєднали спільні прагнення та ідеї, вони зрозуміли, що думають у одному напрямку. Марічка розповіла, що на дні народженні Лілії Подкопаєвої засумувала і зрозуміла, що далі так тривати не може, адже зрозуміла, що у неї є справжні почуття до Єгора Соболева.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

"В той момент я подумала, що не хочу так прожити своє життя – коли зовні все класно, а всередині – ні. Я чесно собі у цьому зізналася", - каже Марічка.

Після численних роздумів та переживань закохані розлучилися зі своїми чоловіком та дружиною та нарешті були разом. Згодом телеведуча дізналася, що вагітна. Той перший позитивний тест на вагітність Марічка береже й досі, а зараз вона вже щаслива мама трьох дітей.

Марічка Падалко з чоловіком, фото: Instagram
Марічка Падалко з чоловіком, фото: Instagram

Зараз весь свій вільний час подружжя проводить із дітьми, але й не забуває про романтичні моменти. Навіть зараз закохані можуть запрошувати один одного на побачення.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині кращу освіту безкоштовно: "моїй старшій всього 12".

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.ua писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси"суворого карантину: "батьки голосно цокаються".