В понеділок, 12 квітня, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків скликає позачергову сесію міськради.

Про це градоначальник повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Скільки часу ми вже чекаємо на вихід з “червоної” зони. Але поки нам це лише обіцяють: обіцяє Прем’єр-міністр, міністр охорони здоров’я… А на ділі – ще щонайменше тиждень нам бути у червоній зоні. І вже якось надій на її скасування навіть через тиждень нема. А тим часом, підприємці позбавлені можливості нормально працювати”, – пише Марцінків.

Мер підкреслив, що насамперед страждають малі підприємці, звичайні люди, спустошуються місцеві бюджети.
“Цинічно закривати міста і впроваджувати заборони, прикриваючись медиками. А тим часом витрачати “ковідний” фонд на виконання підрядів “обраних”, переклавши витрати на допомогу медикам на плечі міста”, – додав очільник Франківська.

Нещодавно у Франківську підприємці вийшли на мітинг через локдаун. 5 квітня Руслан Марцінків долучився до протесту підприємців біля будівлі ОДА у Франківську. Головною вимогою протестувальників є дозвіл працювати під час локдауну.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що "мертве" київське метро вразило в перший день локдауну: дві людини на вагон

Як повідомляв портал "Знай.uа", медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "Настали темні часи"

Також, "Знай.uа" писав, що киянин влаштував сцену патрульним у метро: "Пустіть, мені на роботу треба!"