Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з місцевими чиновниками на велосипедах перевірили місто.

Про це мер повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у п'ятницю, 2 квітня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з чиновниками провели традиційну "чорну п’яницю" на велосипедах.

Руслан Марцінків, фото Павло Пивовар
Руслан Марцінків, фото Павло Пивовар

Цього разу під час "чорної п'ятниці" мер разом з чиновниками поїхали інспектувати дорогою, яка веде в міський парк вулицею Тараса Шевченка. Після цього завітали на вулицю Коновальця. Там планують робити тротуар, а також на Республіканську.

“Загалом, об’їхали тут цілий район і оцінили які роботи ще попереду. От і перевага двоколісного. Швидше і більше встигаєш. Також знаю про конфліктну ситуацію на Шевченка. Мав нагоду навіть сьогодні поспілкуватись з мешканцями та активістами. Нагадаю, що зараз там працює комісія”, – пише мер у соціальній мережі фейсбук.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Садовий розгорне у Львові найбільшу лікарню для хворих коронавірусом

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кернес-Шварценеггер на велосипеді і з собаками: харків'янам нагадали про покійного мера яскравими фото

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко запанікував через новий удар ковіда в Києві: "Такого ще не було"