Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька привітала співака Арсена Мірзояна із прем’єрою його нової пісні. Відповідні кадри вона опублікувала у сторіз на своїй сторінці в Instagram.

На опублікованих кадрах – момент із нового відеокліпу Мірзояна із назвою «Подружка» - співак кохається із дівчиною в душі.

«Про с*кс по дружбі співає Арсен. А ви вірите у стосунки? Вітаю Арсена Мірзояна із такою цікавою прем’єрою», - написала телеведуча у своїй сторіз, пропонуючи своїм підписникам проголосувати за вподобаний варіант відповіді.

Додамо, що на днях Мірзоян показав новий кліп, який неабияк сподобався українцям та отримав масу схвальних відгуків.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

«Максимально чесний кліп - усі емоції і почуття без прикрас, очі та обличчя без ретушу. І як завжди - проникливий голос Арсена торкається самого серця», «Арсене, ви як завжди покращуєте свій рівень. Один з найкращих українських виконавців. Браво», «Чудове відео, душевне і глибоко емоційне. І пісня проймає до таких глибин серця, до яких часом самій не хочеться зазирати. Дякую за Вашу неповторність і неймовірну якість всього, що робите», - пишуть у коментарях до відео фанати співака.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала стрункі ніжки у ботфортах і налякала українців: "Така худа..." Улюблениця мільйонів українців виглядає не надто здоровою, і не на жарт стривожила людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті: "Обожнював відвідувати..."

Також, "Знай.uа" писав, що містична Аліна Гросу розпустила пухнасті крильця: "Незліченна безліч"