У Франківську на місцевому Локомотиворемонтному заводі скоро з'явиться ще один вид продукції: тут спробують реалізувати громадську еко-ініціативу.

Координаторка проекту Наталія Гасюк розповіла, що учасники екологічних акцій завжди ламають собі голову: куди дівати зібраний пластик та інший побутовий непотріб? Відтак вирішили зайнятися його вторинною переробкою, використовуючи потужності ЛРЗ, йдеться в сюжеті "Вежі".

Випуск нової продукції заводчани покладуть на чітку виробничу і технологічну основу. Буде здійснено контроль за постачанням та сортуванням вживаного пластику. Також сформують графік його приймання для промислової переробки. Між тим, ЛРЗ продовжує працювати у звичному робочому режимі.

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Тим часом відома українська реперка та учасниця нового сезону "Танців з зірками" на "1+1" Alyona Alyona влаштувала в Києві екопікнік. Зірка запросила колег з шоубізнесу на Гідропарк, щоб там провести прибирання території. Після чого вона презентувала для присутніх свій новий кліп на пісню "Сумно", в якому знялася Анастасія Лугова - дівчина, яку при спробі зґвалтування жорстоко побили в поїзді на очах у маленького сина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співачка Onuka знайшла спосіб екологічного порятунку Землі.

Також Знай.uа писав, що на Закарпатті запрацювала перша станція переробки пластику.

Крім того, у Києві з'явилися нові контейнери для сортування сміття.