Відомий український спортсмен і депутат від Партії "Слуга народу" Василь Вірастюк лідирує на виборах до Верховної Ради в Івано-Франківській області. Про це повідомили на порталі ЦВК.

У ЦВК опрацювали 67% бюлетенів і згідно з цими даними по 87-му округу перше місце займає кандидат від "Слуги народу" Василь Вірастюк. За ним йде кандидат від партії "Свобода" Руслан Кошулинський і кандидат від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко.

Згідно з останніми даними, Василь Вірастюк отримав підтримку 31,30% (10 496 голосів), Руслана Кошулинського підтримали 28,8% (9 686 голосів), а Олександра Шевченка — 28,73% (9 633 голоси).

На четвертому місці розташувався кандидат від партії "Всеукраїнське об'єднання "Платформа громад" Юрій Дмитрович, який отримав 6,77% підтримки (2 273 голосів).

Варто відзначити, що в партії "Слуга народу" повідомили про те, що на виборах були помічені випадки порушення в оформленні виборчої документації. Крім цього в ЗМІ повідомляли про підкупи виборців і заборонену агітацію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Результати ЦВК: cvk.gov.ua
Результати ЦВК: cvk.gov.ua
результати ЦВК: cvk.gov.ua

Нагадаємо, що понад 100 депутатів планують ініціювати розслідування щодо протестів на Банковій

Як повідомляв портал "Знай.uа", 100 днів без Кернеса: харків'яни заплуталися між Добкіним і Тереховим перед виборами

Також, "Знай.uа" писав, що найсильніший "Слуга народу" Василь Вірастюк просить допомоги у Володимира Зеленського