На Прикарпатті зафіксували підкуп виборців. Про це повідомили на сторінці "Рух ЧЕСНО" у соцмережі Facebook.

У селі Чорний Потік спостерігачі руху "ЧЕСНО" помітили ймовірний підкуп виборців.

Спостерігачам вдалося зафіксувати на відео як люди виходять з виборчої дільниці і відразу ж прямують до припаркованого мікроавтобуса Volkswagen білого кольору.

До відкритих дверей мікроавтобуса виникла черга. За словами авторів публікації, всім цим людям роздають гроші в розмірі 500 гривень на людину. Після цього вони припустили, що найімовірніше люди проголосували за одного кандидата і отримують оплату за це.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Про те, кому належить автомобіль не відомо. Автори публікації запропонували поліції перевірити його за номерними знаками. Також на мікроавтобусі спостерігачі помітили наклейки з написом "BUKOVEL".

Публікація сторінки " Рух "Чесно"": Facebook
Публікація сторінки " Рух "Чесно"": Facebook
Публікація сторінки Рух Чесно: Facebook

Нагадаємо, що Добкін "продав" Геращенко в ефірі "Право на владу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", кияни скаржаться на "здирство" в школах - "Ср*колизів в класі багато"

Також, "Знай.uа" писав, що росіянин, проживши в Україні 4 роки, розкрив очі заробітчанам на ідеальне життя: "Досить на каву у Відні..."