У суботу, 27 березня, в ефір вийшов восьмий випуск найбільшого кулінарного шоу країни "МайстерШеф. Професіонали"-3.

Як розповідають у пресслужбі шоу, в першому конкурсі судді називали страву, а учасники ― компроміси, на які готові піти заради неї. Наприклад, відмовитися від плити, втратити 10 хвилин або обов’язково використати ліверну ковбасу. Хто останнім обирав ставку-компроміс, отримував право приготувати страву. Що більше страв ― то більше шансів на перемогу. Проте важливо пам’ятати, що в підсумку всі компроміси команди об’єднувалися і ставали обов’язковими для приготування всіх страв.

Щодо наступного конкурсу, то на кухню до учасників завітали справжні гуру м’яса ― легенди першого сезону шоу Костянтин Лайпаков та Алік Мкртчян, а також сам Алекс Якутов. Завдання кожної команди ― приготувати по 6 неймовірних бургерів так, щоб гості і судді змогли їх скуштувати. Однак у коморі не було ані м’яса, ані птиці, ані риби. За 2 години учасники повинні були зробити з рослинних продуктів не просто бургери, а м’ясо! Воно мало не відзрізнятися від справжнього за текстурою, смаком, кольором і запахом.

Після виснажливої боротьби на двох конкурсах франківець Микола Мигаль піднявся на балкон та продовжив боротьбу за звання найкращого кулінара країни. Зазначимо, у 8 випуску "МастерШеф. Професіонали"-3 кухню не залишив ніхто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Клопотенко з "МастерШеф" знайшов корисне заняття дітям на карантині.

Як повідомляв портал Знай.uа, суддя "МастерШеф" поділилася рецептом паски по-французьки.

Також портал Знай.uа писав, Настя Каменських видала, що їсть на сніданок, обід та вечерю.