У суботу, 27 березня, в ефір вийшов восьмий випуск найбільшого кулінарного шоу країни "МайстерШеф. Професіонали"-3.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк розповідають у пресслужбі шоу, в першому конкурсі судді називали страву, а учасники ― компроміси, на які готові піти заради неї. Наприклад, відмовитися від плити, втратити 10 хвилин або обов’язково використати ліверну ковбасу. Хто останнім обирав ставку-компроміс, отримував право приготувати страву. Що більше страв ― то більше шансів на перемогу. Проте важливо пам’ятати, що в підсумку всі компроміси команди об’єднувалися і ставали обов’язковими для приготування всіх страв.
Щодо наступного конкурсу, то на кухню до учасників завітали справжні гуру м’яса ― легенди першого сезону шоу Костянтин Лайпаков та Алік Мкртчян, а також сам Алекс Якутов. Завдання кожної команди ― приготувати по 6 неймовірних бургерів так, щоб гості і судді змогли їх скуштувати. Однак у коморі не було ані м’яса, ані птиці, ані риби. За 2 години учасники повинні були зробити з рослинних продуктів не просто бургери, а м’ясо! Воно мало не відзрізнятися від справжнього за текстурою, смаком, кольором і запахом.
Після виснажливої боротьби на двох конкурсах франківець Микола Мигаль піднявся на балкон та продовжив боротьбу за звання найкращого кулінара країни. Зазначимо, у 8 випуску "МастерШеф. Професіонали"-3 кухню не залишив ніхто.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав,