Популярна українська співачка Даша Астаф’єва взяла участь у зйомках телешоу "Ліпсінк батл". Про це розповіли на сторінці телеканалу «1+1» у соцмережі Instagram.

«Вже сьогодні підкорюватимуть серця глядачів на "Ліпсінк батл" реп-виконавия Alyona Alyona та співачка Даша Астаф’єва", - повідомили на телеканалі.

Як зазначається, Астаф’єва прийшла на шоу не сама, а з найріднішою людиною – мамою. Жінка навіть розповіла декілька цікавих подробиць про життя та дитинство своєї зіркової донечки. Одним із таких моментів стала розповідь про те, як маленька Даша мріяла про розкішне довге волосся, і замість перуки використовувала власні колготи, які надягала на голову.

«Підтримати свою дочку прийшла мама Даші Астаф‘євої, яка розповіла, що в дитинстві Даша мріяла про довге волосся, тому часто одягала на голову мохерові колготи та уявляла, що вона співачка з розкішною зачіскою», - зазначають в анонсі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Даша - сама, як Мерлин Монро!», - захоплено пишуть у коментарях фанати співачки.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк. 35-річна артистка взяла участь у зйомках нового кліпу NK на пісню "Девочки рулят".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Холостяка" Григорій Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва була за крок від смерті: "50% з таким діагнозом або мертві, або без свідомості".