Під Івано-Франківськом безвісти пропала неповнолітня дівчинка. Про це повідомили в місцевій поліції.

Як повідомляється, Костишин Любомира Дмитрівна - неповнолітня мешканка селища Підлісся Тисменицького району, зникла 24 березня. Дівчинка 2005 року народження після полудня пішла з дому, та досі не повернулася. Де вона може перебувати, на жаль, ніхто не знає.

Прикмети зниклої дитини: 170 сантиметрів зросту, міцної статури. Обличчя круглої форми, очі карі, чорні широкі брови. Волосся пряме, довге, темно-русявого кольору.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

На момент зникнення була одягнена: чорна куртка, такого ж кольору джинси, взута у білі кросівки. На голові - чорна кепка, на обличчі - чорна захисна маска.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Усіх, хто має інформацію про її можливе місце знаходження, просять повідомити за телефоном гарячої лінії поліції або до відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.