Плазуни здавна лякають людей, проте ігнорувати їхню присутність інколи неможливо. Давайте розберемося, що означає, коли змія заповзла до будинку.

Більшість розуміє це як поганий знак, хоча це невірно, пише "ОГО". Народна мудрість каже, що така зустріч закликає господаря будинку до обережності, мудрості та терпимості. Це може стосуватися як особистих стосунків, так і прийняття різних рішень.

Якщо плазун не просто приповз в будинок або поріг, а ще й відклав свої яйця, це свідчить про те, що будинок у цілковитій безпеці. У найближчі десять років тут пануватиме повна ідилія у всьому - починаючи від фінансової стабільності і закінчуючи взаєминами між живуть людьми.

А от якщо змія приповзла в житловий будинок і скинула там свою шкірку, вважається досить поганою прикметою. Така подія віщує комусь з домочадців сильну і тривалу хворобу або швидку смерть, але не варто бути занадто забобонним. Це лише повір'я.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В жодному разі не можна вбивати плазуна, котрий заповз до будинку. Це може накликати серйозні неприємності. Якщо змія є отруйною, краще дати їй можливість самостійно поповзти або викликати професіоналів, які безпечно "евакуюють" тварину. Існує прикмета, що якщо вбити змію, навіть не спеціально, протягом 5 років людини, яка вчинила цей вчинок, будуть переслідувати неприємності.

Нагадаємо, що у Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку. Фахівці, за допомогою спеціального обладнання, виловили плазуна і доставили в найближчу водойму, де відпустили в природне середовище проживання.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.ua писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.